zum Hauptinhalt wechseln zum Hauptmenü wechseln zum Fußbereich wechseln Universität Bielefeld Play

Body Workout
verantwortlich: Camilla Schymkowiak

Body Workout ist ein ganzheitliches Power-Training für den gesamten Körper mit und ohne Hilfsmittel.
Der Kurs bietet vor allem ein gezieltes Krafttraining und fördert, neben allgemeiner Fitness und Mobilität, auch noch deine Koordination. Das Trainingsniveau ist für jeden individuell anpassbar.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Body Workout is a holistic power training for the entire body with and without tools.
The course offers above all a targeted strength training and promotes, in addition to general fitness and mobility, your coordination. The workout level is customizable for everyone.

INSTRUCTIONS FOR ZOOM:

1. to join the course, click on the "Book" button. ATTENTION: The registration will be closed one hour before the course starts.

2. shortly before the course starts you will receive the access data (meeting ID/password) by mail from the trainer. Please make sure that you have a working e-mail address when booking.

To register for the course/meeting open the zoom portal of the University of Bielefeld (https://uni-bielefeld.zoom.us/). Alternatively you can use the desktop application.

4. mute your microphone when entering the course and select the speaker view. This way you always have the trainer in view. 5.

You can join with or without video. The trainer is visible in any case.

7006A/FDi16:00-16:45Zoom18.10.-31.01.Jana Dotzkientgeltfreiabgelaufen